Hungarian (formal)Danish(DK)
Szívesen megbeszélné velünk, mit tehetünk Önért? Ha igen, hívjon minket skype-on illetve telefonon (dánul válaszolunk), esetleg kérje dán nyelven beszélő munkatársunk visszahívását a kontaktoldalon.
Címlap | Rólunk | Beavatkozások | Technológia | Rendelő | Áraink | Partnereink | Kontakt

Rendelő

Nyomtatás E-mail
A környékről: Fogászatunk a város szívében, a Szt. Gellért tér közelében, ennek ellenére nagyon csendes, otthonos környezetben működik. 2007-ben költöztünk ide, és igyekeztünk egy múlt század eleji, klasszikus stílusú épületben modern, XXI. századi körülményeket teremteni. A bejárat a belső udvarban, a földszinten van, itt, a szinte nyomasztó csendben az ember alig hiszi, hogy néhány tíz méterrel arrébb Buda talán legforgalmasabb része, a megannyi busz- és villamosjárattal bíró Bartók Béla út húzódik.
Budapest panoráma

Megközelíthetőség:

A hozzánk érkezőknek javasoljuk, hogy tömegközlekedési eszközzel a Szt. Gellért térig utazzanak, innen a fogászat gyalogosan 1 perc alatt elérhető.

Autóval a környező mellékutcákban lehet megállni (a parkolás fizetős). Parkolási tipp: a Gellért-hegy oldalában, a velünk szemben található, lefelé egyirányú Orlay utca.

Telefonszám:
Központi
(rendelési időben hívható):
+36-1 / 780-26-30
Dr. Ceglédi Viktor
(fogszakorvos, egész nap hívható)
:
+36-20 / 914-87-98
Az ellátás telefonon történő időpont-egyeztetést követően történik.
Cím: 1111 Budapest
Bartók Béla út 18.,
fszt. 3. (3-as kapukód)

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

 
Szeretettel várja Önt a családias hangulatú, korszerűen felszerelt budapesti fogorvosi rendelőnk! Számos eszköz és eljárás birtokában, betegeink fogainak egészségéért dolgozunk!

Címünk: 1111 Budapest, Bartók Béla út 18.,
fszt. 3. (3-as kapukód)